Van Master All-Season ACT1

Van Master All-Season ACT1 është goma më e fundit e vanit nga CST dhe ofron kapje dhe tërheqje të besueshme në çdo gjendje. Projektuar për të siguruar një makinë të qetë dhe të sigurt, Van Master gjithë sezonin ACT1 është goma e zgjedhur nga bërja e një udhëtimi me familjen tuaj te përdorimi komercial.

Goma është shumë e qëndrueshme për performancë afatgjatë për shkak të dizajnit të saj të rripave me forcë të lartë dhe teknologjisë së gjenerimit të nxehtësisë së ulët. Ka frenim dhe kapje të pabesueshme në të gjitha kushtet falë brazdave anësore që përmirësojnë trajtimin në sipërfaqet e lagura, përveç përbërjes së përparuar të silicës që optimizon frenimin e lagësht dhe shkurton distancat e frenimit. Si një gomë gjatë gjithë sezonit, gllënjkat e saj të valëzuara në shpatull janë krijuar për të siguruar kontroll shtesë në kushte rrugore të lagura dhe me dëborë dhe ofrojnë makinën më të sigurt. Përveç kësaj, kjo gomë është e aftë të performojë nën ngarkesë për tu siguruar që ju të mund të vazhdoni dërgesat tuaja të furgonëve si normal, pavarësisht nga moti.

 • 3 brazda kryesore sigurojnë shpërndarje të shkëlqyeshme të ujit
 • Kapje shtesë në rrugët e lagështa dhe me dëborë dhe trajtim i përmirësuar në sipërfaqet e lagura
 • Përbërja e përparuar e silicit përmirëson frenimin e lagësht dhe shkurton distancat e frenimit
 • Dizajni i rripave me rezistencë të lartë dhe teknologjia e gjenerimit të nxehtësisë së ulët sigurojnë ngasje dhe qëndrueshmëri më të sigurt
 • Dizajni i veçantë i modelit zvogëlon rezonancën për një udhëtim më të qetë
 • Struktura shumë e ngurtë ofron kapacitet të jashtëzakonshëm ngarkimi nën aplikimin komercial

Van Master All-Season ACT1

Van Master All-Season ACT1
Van Master All-Season ACT1

Van Master All-Season ACT1 është goma më e fundit e vanit nga CST dhe ofron kapje dhe tërheqje të besueshme në çdo gjendje. Projektuar për të siguruar një makinë të qetë dhe të sigurt, Van Master gjithë sezonin ACT1 është goma e zgjedhur nga bërja e një udhëtimi me familjen tuaj te përdorimi komercial.

Goma është shumë e qëndrueshme për performancë afatgjatë për shkak të dizajnit të saj të rripave me forcë të lartë dhe teknologjisë së gjenerimit të nxehtësisë së ulët. Ka frenim dhe kapje të pabesueshme në të gjitha kushtet falë brazdave anësore që përmirësojnë trajtimin në sipërfaqet e lagura, përveç përbërjes së përparuar të silicës që optimizon frenimin e lagësht dhe shkurton distancat e frenimit. Si një gomë gjatë gjithë sezonit, gllënjkat e saj të valëzuara në shpatull janë krijuar për të siguruar kontroll shtesë në kushte rrugore të lagura dhe me dëborë dhe ofrojnë makinën më të sigurt. Përveç kësaj, kjo gomë është e aftë të performojë nën ngarkesë për tu siguruar që ju të mund të vazhdoni dërgesat tuaja të furgonëve si normal, pavarësisht nga moti.

 • 3 brazda kryesore sigurojnë shpërndarje të shkëlqyeshme të ujit
 • Kapje shtesë në rrugët e lagështa dhe me dëborë dhe trajtim i përmirësuar në sipërfaqet e lagura
 • Përbërja e përparuar e silicit përmirëson frenimin e lagësht dhe shkurton distancat e frenimit
 • Dizajni i rripave me rezistencë të lartë dhe teknologjia e gjenerimit të nxehtësisë së ulët sigurojnë ngasje dhe qëndrueshmëri më të sigurt
 • Dizajni i veçantë i modelit zvogëlon rezonancën për një udhëtim më të qetë
 • Struktura shumë e ngurtë ofron kapacitet të jashtëzakonshëm ngarkimi nën aplikimin komercial