Sahara M/T II

Kjo gomë terrene 4×4 me baltë është projektuar për përdorim si brenda ashtu edhe jashtë rrugës, e njëanshme drejt përdorimit jashtë rrugës për terrene me baltë, shkëmbore, ranore ose ndryshe të vështira.

 • Tërheqje e pabesueshme edhe në terrenet më të vështira
 • Shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj birë
 • Kapacitet i lartë i ngarkesës për automjete më të rënda ose me ngarkesë
 • Shkronja anësore me skaj portokalli për një pamje agresive

Në terma më teknikë, kjo gomë 4×4 përfiton nga:

 • Muri anësor i gomave të blinduara agresive për tërheqje të fortë
 • Dizajni i brinjëve të zhdrejtë përmirëson gërmimin e baltës në një terren të vështirë
 • Modeli i shkeljes së gomave 3D bllok rrit ngurtësinë, duke përmirësuar qëndrueshmërinë
 • Projektimi i shpërndarjes së nxehtësisë minimizon ndryshimet e papritura të nxehtësisë, duke parandaluar prishjen e përbërjes së gomave
 • Forca e përmirësuar e faqes anësore dhe e shpatullave përmirëson performancën jashtë rrugës dhe rezistencën e shpimit
 • Dizajni i zhdrejtë minimizon çarjen e shkeljes
 • Ndërtimi i rripave të çelikut me ngurtësi të lartë sjell një gomë të rëndë me kapacitet të rritur të ngarkesës
 • Dizajni me 3 shtresa siguron një qëndrueshmëri të madhe në kushtet jashtë rrugës
 • Skica unike e shkronjave portokalli në mur anësor shton një spërkatje të ngjyrës tërheqëse për çdo automjet

Nuk jam i sigurt se cilat goma terrene 4×4 të terrenit për të zgjedhur? Shikoni blogun tonë në Gomat më të mira 4×4 për baltë.

Sahara M/T II

Sahara M/T II
Sahara M/T II

Kjo gomë terrene 4×4 me baltë është projektuar për përdorim si brenda ashtu edhe jashtë rrugës, e njëanshme drejt përdorimit jashtë rrugës për terrene me baltë, shkëmbore, ranore ose ndryshe të vështira.

 • Tërheqje e pabesueshme edhe në terrenet më të vështira
 • Shumë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj birë
 • Kapacitet i lartë i ngarkesës për automjete më të rënda ose me ngarkesë
 • Shkronja anësore me skaj portokalli për një pamje agresive

Në terma më teknikë, kjo gomë 4×4 përfiton nga:

 • Muri anësor i gomave të blinduara agresive për tërheqje të fortë
 • Dizajni i brinjëve të zhdrejtë përmirëson gërmimin e baltës në një terren të vështirë
 • Modeli i shkeljes së gomave 3D bllok rrit ngurtësinë, duke përmirësuar qëndrueshmërinë
 • Projektimi i shpërndarjes së nxehtësisë minimizon ndryshimet e papritura të nxehtësisë, duke parandaluar prishjen e përbërjes së gomave
 • Forca e përmirësuar e faqes anësore dhe e shpatullave përmirëson performancën jashtë rrugës dhe rezistencën e shpimit
 • Dizajni i zhdrejtë minimizon çarjen e shkeljes
 • Ndërtimi i rripave të çelikut me ngurtësi të lartë sjell një gomë të rëndë me kapacitet të rritur të ngarkesës
 • Dizajni me 3 shtresa siguron një qëndrueshmëri të madhe në kushtet jashtë rrugës
 • Skica unike e shkronjave portokalli në mur anësor shton një spërkatje të ngjyrës tërheqëse për çdo automjet

Nuk jam i sigurt se cilat goma terrene 4×4 të terrenit për të zgjedhur? Shikoni blogun tonë në Gomat më të mira 4×4 për baltë.