Medallion MD-A1

A keni nevojë për një gomë të përshtatshme për udhëtime të gjata, verore, për udhëtime në det apo për vozitje nëpër qytet? Pyesni montuesin tuaj të gomave për gomën CST Medallion MD-A1.

Goma Medallion MD-A1 është në dispozicion në një gamë të madhe madhësish për rrota 15 “deri në 19”, duke e bërë atë të përshtatshme për automjete më të vogla të tilla si BMW 1 Series ose Citroen C1, për automjete më të mëdha si Volkswagen Passat, Ford Mondeo ose pronat më të mëdha të Volvo.

Informacioni teknik i gomave i disponueshëm këtu:

 • Brinja qendrore rrit ngurtësinë e gomave, duke siguruar qëndrueshmëri shtesë dhe një lëvizje më të sigurt
 • Grykat e shpatullave të gomave me dy kënde përmirësojnë shpërndarjen e ujit dhe zvogëlojnë rrezikun e planifikimit të ujit
 • Përbërja e shkeljes me silicë të lartë rrit aftësinë e frenimit të lagur të gomës dhe jep distanca mbresëlënëse të frenimit në lagështirë
 • Dizajni i brazdës së gomave me shpatulla të mbyllura zvogëlon zhurmën dhe rezonancën
 • Marrëveshja e posaçme e bllokut të shkeljes së gomës e krijuar për të zvogëluar më tej zhurmën nga dridhjet e ajrit rreth gomës
 • Kanalet e shumta shkelëse të gomave anësore zvogëlojnë dridhjet e ajrit duke rezultuar në më pak zhurmë dhe një përvojë më të qetë dhe më paqësore të vozitjes
 • Dizajni i veçantë i shinave në shkel dhe supe gomash thith ndikimin nga sipërfaqja e rrugës për një udhëtim të rehatshëm

Medallion MD-A1

Medallion MD-A1
Medallion MD-A1

A keni nevojë për një gomë të përshtatshme për udhëtime të gjata, verore, për udhëtime në det apo për vozitje nëpër qytet? Pyesni montuesin tuaj të gomave për gomën CST Medallion MD-A1.

Goma Medallion MD-A1 është në dispozicion në një gamë të madhe madhësish për rrota 15 “deri në 19”, duke e bërë atë të përshtatshme për automjete më të vogla të tilla si BMW 1 Series ose Citroen C1, për automjete më të mëdha si Volkswagen Passat, Ford Mondeo ose pronat më të mëdha të Volvo.

Informacioni teknik i gomave i disponueshëm këtu:

 • Brinja qendrore rrit ngurtësinë e gomave, duke siguruar qëndrueshmëri shtesë dhe një lëvizje më të sigurt
 • Grykat e shpatullave të gomave me dy kënde përmirësojnë shpërndarjen e ujit dhe zvogëlojnë rrezikun e planifikimit të ujit
 • Përbërja e shkeljes me silicë të lartë rrit aftësinë e frenimit të lagur të gomës dhe jep distanca mbresëlënëse të frenimit në lagështirë
 • Dizajni i brazdës së gomave me shpatulla të mbyllura zvogëlon zhurmën dhe rezonancën
 • Marrëveshja e posaçme e bllokut të shkeljes së gomës e krijuar për të zvogëluar më tej zhurmën nga dridhjet e ajrit rreth gomës
 • Kanalet e shumta shkelëse të gomave anësore zvogëlojnë dridhjet e ajrit duke rezultuar në më pak zhurmë dhe një përvojë më të qetë dhe më paqësore të vozitjes
 • Dizajni i veçantë i shinave në shkel dhe supe gomash thith ndikimin nga sipërfaqja e rrugës për një udhëtim të rehatshëm