Medallion All-Season ACP1

Makina dhe goma SUV gjatë gjithë sezonit Medalion All-Season ACP1 është krijuar për të ofruar kontrollin dhe sigurinë më të mirë në çdo gjendje, gjatë gjithë vitit, për një gamë të madhe automjetesh nga makinat e vogla të qytetit te makinat e biznesit ekzekutiv.

 • I besueshëm në të gjitha kushtet e motit
 • Siguron kapje në sipërfaqet e rrugëve në të gjitha stinët
 • Gomë e sigurt dhe e ligjshme për t’u përdorur gjatë gjithë vitit
 • Efikasitet i mirë i karburantit në verë
 • Mbërthimi i mirë në dëborë dhe shi

Dëshironi një gomë e cila ofron përvojën më të sigurt të vozitjes gjatë gjithë vitit? Pyesni montuesin tuaj të gomave për gomën CST Medallion All-Season ACP1.

Goma Medallion All-Season është në dispozicion në një përzgjedhje të madhe të madhësive nga automjetet e vogla të qytetit te automjetet ekzekutive deri te SUV-të e drejtuara nga shkolla. Nëse e dini cila është madhësia e gomës tuaj, kontrolloni tabelën më poshtë për të parë nëse goma CST-Medalion Gjithë-Sezoni është në dispozicion në madhësinë tuaj.

Për më shumë informacione teknike të gomave në gomën e makinave për të gjithë sezonin Call Medallion, ju lutem shikoni më poshtë:

 • Gropat anësore të gomave anësore në formë V optimizojnë shpërndarjen e ujit dhe tërheqjen e borës
 • Dy brazda gjatësore të valëzuara sigurojnë shpërndarje efektive shtesë të ujit
 • Puthjet 3D në modelin e shkeljes së gomave rrisin ngurtësinë dhe japin performancë mbresëlënëse të trajtimit gjatë gjithë vitit
 • Dizajni alternativ i hapit të shkeljes zvogëlon zhurmën e modelit dhe jep një performancë të ekuilibruar në të gjitha terrenet
 • Përbërja e plotë e gomave me silicë të plotë mban distancat e frenimit të shkurtra në të gjitha kushtet për udhëtime të sigurta

Medallion All-Season ACP1

Medallion All-Season ACP1
Medallion All-Season ACP1

Makina dhe goma SUV gjatë gjithë sezonit Medalion All-Season ACP1 është krijuar për të ofruar kontrollin dhe sigurinë më të mirë në çdo gjendje, gjatë gjithë vitit, për një gamë të madhe automjetesh nga makinat e vogla të qytetit te makinat e biznesit ekzekutiv.

 • I besueshëm në të gjitha kushtet e motit
 • Siguron kapje në sipërfaqet e rrugëve në të gjitha stinët
 • Gomë e sigurt dhe e ligjshme për t’u përdorur gjatë gjithë vitit
 • Efikasitet i mirë i karburantit në verë
 • Mbërthimi i mirë në dëborë dhe shi

Dëshironi një gomë e cila ofron përvojën më të sigurt të vozitjes gjatë gjithë vitit? Pyesni montuesin tuaj të gomave për gomën CST Medallion All-Season ACP1.

Goma Medallion All-Season është në dispozicion në një përzgjedhje të madhe të madhësive nga automjetet e vogla të qytetit te automjetet ekzekutive deri te SUV-të e drejtuara nga shkolla. Nëse e dini cila është madhësia e gomës tuaj, kontrolloni tabelën më poshtë për të parë nëse goma CST-Medalion Gjithë-Sezoni është në dispozicion në madhësinë tuaj.

Për më shumë informacione teknike të gomave në gomën e makinave për të gjithë sezonin Call Medallion, ju lutem shikoni më poshtë:

 • Gropat anësore të gomave anësore në formë V optimizojnë shpërndarjen e ujit dhe tërheqjen e borës
 • Dy brazda gjatësore të valëzuara sigurojnë shpërndarje efektive shtesë të ujit
 • Puthjet 3D në modelin e shkeljes së gomave rrisin ngurtësinë dhe japin performancë mbresëlënëse të trajtimit gjatë gjithë vitit
 • Dizajni alternativ i hapit të shkeljes zvogëlon zhurmën e modelit dhe jep një performancë të ekuilibruar në të gjitha terrenet
 • Përbërja e plotë e gomave me silicë të plotë mban distancat e frenimit të shkurtra në të gjitha kushtet për udhëtime të sigurta