Land Dragon CL-18

Kjo gomë ekstreme 4×4 baltë është krijuar për të shkuar kudo dhe për të kapërcyer çdo gjë, nga balta më e thellë në sipërfaqet më të pabarabarta. Mbi të gjitha, askush nuk argumenton me një dragua.

 • Një gomë agresive jashtë rrugës për kushtet më të vështira
 • Përballon lehtësisht lloje të ndryshme të terrenit
 • Projektuar për të mbrojtur rrotat tuaja
 • Qëndrueshmëri dhe birë të jashtëzakonshme të rezistencës
 • Nuk është i përshtatshëm për përdorim në rrugë

Në terma më teknikë, kjo gomë ekstreme 4×4 përmban:

 • Dizajni i bllokut 3D dhe modeli i shkeljes agresive i cili sjell performancë të jashtëzakonshme në kushte jashtë rrugës
 • Shpatulla të blinduara dhe brazda të gjera për të përmirësuar tërheqjen gjatë kalimeve ndërmjet terreneve të ndryshme
 • Dizajn i veçantë modeli në zonën e shpatullave për të optimizuar shpërndarjen e ujit dhe baltës
 • Supet e zgjatura për mbrojtjen e buzës
 • Komponim i zhvilluar posaçërisht për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe rezistencë ndaj prerjes në terren të rrezikshëm

Keni nevojë për diçka pak më ekstreme? Shikoni artikullin tonë të Gomave më të mira 4×4 për baltë për të gjetur gomat tuaja perfekte 4×4.

Land Dragon CL-18

Land Dragon CL-18
Land Dragon CL-18

Kjo gomë ekstreme 4×4 baltë është krijuar për të shkuar kudo dhe për të kapërcyer çdo gjë, nga balta më e thellë në sipërfaqet më të pabarabarta. Mbi të gjitha, askush nuk argumenton me një dragua.

 • Një gomë agresive jashtë rrugës për kushtet më të vështira
 • Përballon lehtësisht lloje të ndryshme të terrenit
 • Projektuar për të mbrojtur rrotat tuaja
 • Qëndrueshmëri dhe birë të jashtëzakonshme të rezistencës
 • Nuk është i përshtatshëm për përdorim në rrugë

Në terma më teknikë, kjo gomë ekstreme 4×4 përmban:

 • Dizajni i bllokut 3D dhe modeli i shkeljes agresive i cili sjell performancë të jashtëzakonshme në kushte jashtë rrugës
 • Shpatulla të blinduara dhe brazda të gjera për të përmirësuar tërheqjen gjatë kalimeve ndërmjet terreneve të ndryshme
 • Dizajn i veçantë modeli në zonën e shpatullave për të optimizuar shpërndarjen e ujit dhe baltës
 • Supet e zgjatura për mbrojtjen e buzës
 • Komponim i zhvilluar posaçërisht për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe rezistencë ndaj prerjes në terren të rrezikshëm

Keni nevojë për diçka pak më ekstreme? Shikoni artikullin tonë të Gomave më të mira 4×4 për baltë për të gjetur gomat tuaja perfekte 4×4.