C888

Goma C888 është një gomë ekstreme 4×4 e projektuar për konkurrencë ose ngarje ekstreme jashtë rrugës në disa nga kushtet më të lagështa.

 • Shpërndarje efikase e ujit për udhëtime të lehta nëpër terrene moçalore
 • Lëshon baltën dhe mbeturinat për një shkelje efektive të vetë-pastrimit
 • Tërheqje e pabesueshme në situata ekstreme të ngasjes 4×4

Ju intereson goma C888 extreme 4×4? Pyesni dyqanin tuaj lokal të gomave 4×4 për gomën CST C888.

Dëshironi më shumë informacion teknik në lidhje me këtë gomë?

 • Dizajni i veçantë i ndërtimit lejon që goma të përputhet me sipërfaqe të ndryshme të terrenit
 • Gryka e mesme e gjerë shpërndan ujin në mënyrë efikase
 • Shirit konveks për lëshim efikas të baltës dhe mbeturinave
 • Kuadratoni supet për tërheqjen përfundimtare
 • Nxjerrësit e gurit sigurojnë mbrojtje nga dëmtimi i kapakut të shkeljes nga shkëmbinjtë e mprehtë
 • Dërrasat e mëdha të shpatullave dhe modeli i murit anësor sigurojnë kafshim anësor të pashembullt në terrene të vështira jashtë rrugës

C888

C888
C888

Goma C888 është një gomë ekstreme 4×4 e projektuar për konkurrencë ose ngarje ekstreme jashtë rrugës në disa nga kushtet më të lagështa.

 • Shpërndarje efikase e ujit për udhëtime të lehta nëpër terrene moçalore
 • Lëshon baltën dhe mbeturinat për një shkelje efektive të vetë-pastrimit
 • Tërheqje e pabesueshme në situata ekstreme të ngasjes 4×4

Ju intereson goma C888 extreme 4×4? Pyesni dyqanin tuaj lokal të gomave 4×4 për gomën CST C888.

Dëshironi më shumë informacion teknik në lidhje me këtë gomë?

 • Dizajni i veçantë i ndërtimit lejon që goma të përputhet me sipërfaqe të ndryshme të terrenit
 • Gryka e mesme e gjerë shpërndan ujin në mënyrë efikase
 • Shirit konveks për lëshim efikas të baltës dhe mbeturinave
 • Kuadratoni supet për tërheqjen përfundimtare
 • Nxjerrësit e gurit sigurojnë mbrojtje nga dëmtimi i kapakut të shkeljes nga shkëmbinjtë e mprehtë
 • Dërrasat e mëdha të shpatullave dhe modeli i murit anësor sigurojnë kafshim anësor të pashembullt në terrene të vështira jashtë rrugës