Adreno H/P Sport AD-R8

Goma CST Adreno H / P Sport AD-R8 është krijuar për SUV premium dhe sportivë me performancë ultra të lartë.

 • Ofron kapje të pabesueshme gjatë përshpejtimit për rehati maksimale dhe xhiros minimale të rrotave
 • Qëndrueshmëri e madhe e gomave në autostrada dhe autostrada me shpejtësi të lartë vazhdimisht
 • Rezistent ndaj planifikimit të ujit
 • Një gomë që ofron distanca të shkurtra të frenimit të lagësht për rritjen e sigurisë në shi
 • Një gomë e qetë dhe e rehatshme për një përvojë pozitive të vozitjes

Po kërkoni një gomë SUV me performancë ultra të lartë për SUV-in tuaj të performancës ose SUV-në sportiv? Pyesni montuesin tuaj të gomave për CST Adreno H / P Sport AD-R8.

Detajet teknike këtu:

 • Brinjët e gomave me ngurtësi të lartë përmirësojnë përshpejtimin dhe trajtimin në vijë të drejtë me shpejtësi të lartë
 • Struktura e përmirësuar e trupit të gomave siguron qëndrueshmëri të madhe me shpejtësi më të lartë
 • Sipërfaqja e shkeljes me brazda rrethuese 3 + 1 minimizon rrezikun e planifikimit të ujit
 • Përbërja e gomave me silicë të lartë përmirëson rezultatet e frenimit të lagësht, duke shkurtuar distancat e frenimit në kushte të lagështa
 • Projektimi i brazdës së mbyllur të jashtme zvogëlon zhurmën për një udhëtim më të qetë
 • Muri i brazdës së valëzuar zvogëlon dridhjet e ajrit për zvogëlimin e mëtejshëm të zhurmës së gomave

Adreno H/P Sport AD-R8

Adreno H/P Sport AD-R8
Adreno H/P Sport AD-R8

Goma CST Adreno H / P Sport AD-R8 është krijuar për SUV premium dhe sportivë me performancë ultra të lartë.

 • Ofron kapje të pabesueshme gjatë përshpejtimit për rehati maksimale dhe xhiros minimale të rrotave
 • Qëndrueshmëri e madhe e gomave në autostrada dhe autostrada me shpejtësi të lartë vazhdimisht
 • Rezistent ndaj planifikimit të ujit
 • Një gomë që ofron distanca të shkurtra të frenimit të lagësht për rritjen e sigurisë në shi
 • Një gomë e qetë dhe e rehatshme për një përvojë pozitive të vozitjes

Po kërkoni një gomë SUV me performancë ultra të lartë për SUV-in tuaj të performancës ose SUV-në sportiv? Pyesni montuesin tuaj të gomave për CST Adreno H / P Sport AD-R8.

Detajet teknike këtu:

 • Brinjët e gomave me ngurtësi të lartë përmirësojnë përshpejtimin dhe trajtimin në vijë të drejtë me shpejtësi të lartë
 • Struktura e përmirësuar e trupit të gomave siguron qëndrueshmëri të madhe me shpejtësi më të lartë
 • Sipërfaqja e shkeljes me brazda rrethuese 3 + 1 minimizon rrezikun e planifikimit të ujit
 • Përbërja e gomave me silicë të lartë përmirëson rezultatet e frenimit të lagësht, duke shkurtuar distancat e frenimit në kushte të lagështa
 • Projektimi i brazdës së mbyllur të jashtme zvogëlon zhurmën për një udhëtim më të qetë
 • Muri i brazdës së valëzuar zvogëlon dridhjet e ajrit për zvogëlimin e mëtejshëm të zhurmës së gomave