Adreno AD-R9

Adreno AD-R9 është goma e fundit verore me performancë ultra të lartë për makina sportive, hatchback të nxehta dhe makina të tjera me performancë.

 • Trajtimi mbresëlënës dhe reagimet e drejtuesit
 • Udhëtime të rehatshme në autostradë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme me shpejtësi të lartë
 • Mbërthim i pabesueshëm i lagësht dhe i thatë në sajë të një përbërje të ngushtë, me silicë të plotë
 • Një përvojë e rehatshme dhe e qetë e ngasjes
 • Redukton planifikimin e ujit për drejtimin më të sigurt të motit me lagështi

Ju intereson goma verore me performancë ultra të lartë CST Adreno AD-R9 për automjetin tuaj të performancës? Pyetni montuesin tuaj të gomave për CST Adreno AD-R9.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth aspekteve teknike të Adreno AD-R9?

 • Modeli i ri i projektuar për të ofruar trajtim më të mirë me shpejtësi të lartë
 • Komponim i plotë i shkeljes me silicë për kapje të shkëlqyeshme të lagësht dhe të thatë
 • 3 + 1 zakonet rrethuese zvogëlojnë planifikimin e ujit dhe zhurmën
 • Shkelje e veçantë e lakuar për shpërndarje më të mirë të ujit
 • Dizajni i mbyllur i shpatullave ul nivelet e zhurmës
 • Ndërtimi i ri i rripave të çelikut thith ndikimin, duke siguruar më shumë komoditet

Adreno AD-R9

Adreno AD-R9
Adreno AD-R9

Adreno AD-R9 është goma e fundit verore me performancë ultra të lartë për makina sportive, hatchback të nxehta dhe makina të tjera me performancë.

 • Trajtimi mbresëlënës dhe reagimet e drejtuesit
 • Udhëtime të rehatshme në autostradë me qëndrueshmëri të shkëlqyeshme me shpejtësi të lartë
 • Mbërthim i pabesueshëm i lagësht dhe i thatë në sajë të një përbërje të ngushtë, me silicë të plotë
 • Një përvojë e rehatshme dhe e qetë e ngasjes
 • Redukton planifikimin e ujit për drejtimin më të sigurt të motit me lagështi

Ju intereson goma verore me performancë ultra të lartë CST Adreno AD-R9 për automjetin tuaj të performancës? Pyetni montuesin tuaj të gomave për CST Adreno AD-R9.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth aspekteve teknike të Adreno AD-R9?

 • Modeli i ri i projektuar për të ofruar trajtim më të mirë me shpejtësi të lartë
 • Komponim i plotë i shkeljes me silicë për kapje të shkëlqyeshme të lagësht dhe të thatë
 • 3 + 1 zakonet rrethuese zvogëlojnë planifikimin e ujit dhe zhurmën
 • Shkelje e veçantë e lakuar për shpërndarje më të mirë të ujit
 • Dizajni i mbyllur i shpatullave ul nivelet e zhurmës
 • Ndërtimi i ri i rripave të çelikut thith ndikimin, duke siguruar më shumë komoditet